osrednja stran

ZetaTalk: Kako se pripraviti

Glede tega, kako se človeštvo lahko pripravi. Majhne skupine ljudi, ki si med seboj pomagajo, kjer so skrbi vseh skrbi vsakega posameznika, bodo imele največ možnosti. Najpomembnejše je, da ljudje v skupini dobro sodelujejo, da so se pripravljeni lotiti tudi najodvratnejših nalog, da si delijo, kar pač imajo, ne glede na to, kako malo je tega in da pozitivno mislijo o prihodnosti.

Sončna svetloba bo redka, zato bodo najobilneje rastle rastline pod umetno svetlobo. Reke in morja bodo verjetno zastrupljena, z vulkanskim prahom, ki bo padal povsod, zato bodo najprimernejše ribe, gojene v zaprtih sistemih, hranjene z algami, ki se razvijajo v odpadnih vodah. Nekatere rastline uspevajo v slabših pogojih kot druge. Dobri kuharji, ki so izurjeni v pripravi okusne hrane tudi pri pomanjkanju sestavin, bodo zelo cenjeni. Življenje z naravo, ki spominja na način življenja iz prejšnjega stoletja.

Zelo pomembne bodo glasba, poezija in umetnost. To polni srce tako izvajalca kot pesnika kot umetnika, prav tako srca poslušalcev. Potrebno se bo zamotiti s tem, kajti dnevi bodo megleni in noči temne in dolge. Vendar izobražujte svojo mladino. Hranite izobraževalni material. Nobenega razloga ni, da bi se tehnološki razvoj ustavil samo zato, ker se je sesula infrastruktura človeške družbe. Tehnologija je v mislih in dokumentacijo lahko dosežejo in rešijo vsi.

Storite to.