osrednja stran

ZetaTalk: Vizija Zet

Začetek vizije, ki so jo Zete posredovale Nancy

Iz vesolja gledam navzdol proti Zemlji, ravno iz dovolj velike višine, da jo vidim v celoti. S položaja nad severno Ameriko vidim črto, ki se po Atlantiku razteza od severnega tečaja do Brazilije. Nato se Zemlja pod menoj obrne, tako da sem nekje nad Tihim oceanom, kjer prav tako vidim črto, ki se razteza od južnega pola do Indije.

Zdaj se Zemlja počasi obrne, tako da potujem od Indije nazaj proti severni Ameriki. Medtem, ko potujem preko jugovzhodne Azije vidim, da priobalni pas zemlje izginja, da ga zaliva voda. To se dogaja ob celotnem obalnem pasu, do koder lahko vidim, od severne Koreje do Indonezije. Indonezija praktično izginja. Avstralija je bila prizadeta že pred ugrezanjem ostalih priobalnih pasov, saj je celotna zahodna polovica že pod vodo.

Ko se prikaže zahodna obala severne Amerike vidim, da se je celotna zahodna obala severne Amerike silovito dvignila nad vodno gladino in to od (vsaj tako se mi zdi) Kalifornije do Kanade. Centralna Amerika je v celoti pod vodo. Kjer (se mi zdi) bi moral biti San Francisco, je velik slap. Ta priobalni pas ni zelen, ampak rumeno-rjave barve. Ko grem preko ZDA, vidim, da je jugovzhodna obala potonila, tako kot jugovzhodna Azija. Floride ni več, prav tako celotne vzhodne obale, vse do Apalaških gora. Tudi jug je pod vodo.

Sedaj vizija spremeni položaj Zemlje tako, da potujem preko znanih zemeljskih mas. Medtem ko potujem nad Kanado do Grenlandije vidim, da je Evropa le še vrsta otokov. Ko potujem preko kontinenta, vidim Indijo, oziroma, kjer naj bi bila, saj je praktično v celoti že pod vodo. Nato potujem nad zemeljsko maso, ki je ne prepoznam (Antarktika?), ki nima nobenega zelenja.

Za tem dobim vizijo hiše v, tako se zdi, vročem, puščavskem okolju, kjer piha suh veter. Povedo mi, da se bo to zgodilo nekje konec spomladi ali v začetku poletja, leta 2003. Zemlja bo vroča in negibna. V viziji lahko vidim, da vse stvari prekriva rdečkasto žarenje. Povedo mi, da bodo po vsem svetu, 3 leta zapored, zaradi suš veliki izpadi pridelka.

Konec vizije

Naša poslanka Nancy vam je predstavila vizijo, ki smo ji jo dali v zvezi s kataklizmami. Le-te so posledica magnetne privlačnosti velikanskega kometa, ki je dejansko planet vašega sončnega sistema. Masa tega planeta presega maso Zemlje. Na svojem prvem prehodu skozi sončni sistem, bo planet prišel v položaj med Soncem in Zemljo. Trk ni mogoč, saj se tirnici ne sekata. Vendar, ker prihaja iz vesolja, ni magnetno usklajen z drugimi planeti, ki so bližje Soncu, ampak s širšim področjem, kjer se nahaja večino svojega cikla, to je približno 3.657 let. Medtem, ko se približuje sončnemu sistemu, pospešuje in tako ohranja svojo magnetno naravnanost. Ker ima večjo maso, Zemlja nanj ne vpliva s svojo magnetno naravnanostjo. Zemlja te sreče nima.

Prvi prehod se bo po naših izračunih zgodil nekje v prvi polovici leta 2003. Vse pričakovane kataklizme (ogromni valovi, potresi 15 stopnje po Richterju, oblaki vulkanskega prahu, ki bodo onesnažili atmosfero za desetletja) se bodo zgodile v tem obdobju. Drugi prehod bo sledil kakšnih 7 ali več let kasneje, predvidoma leta 2011. Ta prehod odpelje komet izven vašega osončja, vendar bodo kataklizme tudi takrat.