osrednja stran

ZetaTalk: Nasledni korak

Prebujenje ni podobno linearni premici, dvigajoči se do točke, ko bo večini populacije postalo jasno, da je prisotnost nezemljanov resnična, ampak je v zadnjih fazah bolj podobno strmo dvigajoči se paraboli. V preteklosti so bila srečanja z nezemljani redkost in zreducirana na zgodbice in mite. Ko je prebujenje prešlo v fazo eksponentnega naraščanja obiskovanj, je stopilo v veljavo pravilo, da se dovoli zgolj občasna videnja NLP, obiskovanja nezemljanov pri ljudeh pa se zapišejo samo v podzavest. To je omogočilo postopno dvigovanje nivoja sprejemljivosti v populaciji, sprejemljivosti, ki je avtoritete in vodilni v človeški družbi niso mogli kontrolirati, čeprav so to hoteli.

Vsak nivo sprejemljivosti, v kulturi, deželi ali svetu, omogoča naslednji nivo razkrivanja pred populacijo. Medtem, ko je bilo prva videnja mogoče zanikati, saj so prešla hitro, in so jih videli le redki, običajno samo ena oseba, je to v letu 1997 prešlo v fazo, ko so videnja množična, živa in nedvomljiva, mnogokrat celo posneta na film ali video. Kljub temu mediji še vedno ne poročajo o njih, prav tako jih mnogi oblastniki zanikajo. Tisti oblastniki, ki so spoznali neizogibno, iščejo načine, kako bi se predali s čim manj izgube, medtem ko se spletkarji še vedno upirajo temu, kar smatrajo za "prevzem s strani outsiderjev" in zato postajajo vedno bolj smešni v svojem zanikanju.

Naslednji korak bodo kratka, bleda videnja nezemljanov, ki bodo vedno daljša in jasnejša. Opazujte, kako bo religiozna elita začela vpiti o "hudičih" in tisti, ki želijo ohraniti status-quo o "norosti".