osrednja stran

ZetaTalk: Zahteve po dokazih

Medtem, ko se bo v naslednjih letih nadaljevalo prebujanje v galaktično zavest, boste ugotovili, da se zahteve po dokazih naše prisotnosti povečujejo namesto zmanjšujejo. Poleg tega boste ugotovili, v skladu s tem, kar ste že doživeli, da ni ničesar, kar bi zadovoljilo vse te zahteve po dokazih. Dokazi že dandanes stojijo pred svetom. Krogi v žitu in njih vplivi na zemljo in rastline, množična videnja NLPjev, izginjajoče nosečnosti. Ko pridete v igro dokazov, govorite z napačnimi ljudmi. Ali se sploh zavedate do kod bodo vztrajali ljudje v zanikanju? Govorite z ljudmi, ki so obtoženi strašnih zločinov nad tistimi, ki so jih imeli radi. To se ni zgodilo. To nikakor niso bili oni. Homo Sapiens, kot večina drugih inteligentnih bitij, ima možnost, da se zoperstavi neprijetnim dejstvom. Bolj kot se tem dejstvom povečuje neprijetnost, z večjo vnemo se jih zavrača.

Ali ste že slišali, da učitelji, starši in upravniki večino časa posvetijo problematičnim osebam? To je res tudi pri delu policije, ki je potrebna ravno zaradi njih. Problematičnih oseb je malo, vendar se jim posveča praktično vsa pozornost. Mi v svojem kontaktiranju z ljudmi uporabljamo drugačen pristop. Ignoriramo problematične osebe, saj si same postiljajo posteljo, v kateri bodo spale, duhovno gledano. Poleg tega problematične osebe ne ovirajo našega dela. Smo izven njihovega dosega. Mi komuniciramo s tistimi, ki bodo spremenili svet, ki trenutno posvečajo svoje življenje pomembnim ciljem ali pa bodo to storili v prihodnosti. Pomagamo tistim, s katerimi imamo skupne cilje.

Seveda, če bi človeštvu posredovali absoluten dokaz naše prisotnosti, bi prišlo do velikega odmeva. Zato se informacije o tem, da niste edina inteligentna bitja v božjem stvarstvu podajajo postopoma. Ni naključje, da igračke, TV oddaje in vsakdanji pogovori na delu govorijo o nezemljanih in posredujejo izglede nezemljanov in se to občasno sprejema brez strahu. To je zato, ker se vse dogaja postopoma. Če bi nezemljani korakali po cesti takoj za predsednikom ZDA, bi bilo dosti srčnih napadov pa tudi divjaških napadov na ljudi, predvsem kontaktirance. Bili bi mučeni, ustreljeni ali kamenjani, kot je pred časom predlagal Pat Robinson, kar pa ne bi bila primerna scena.

Vedite, da pravila, ki se jih moramo držati pri svojih kontaktiranjih z ljudmi, ne dopuščajo, da bi naše ladje plesale po zraku po vaših ukazih. Niti nam ne dopuščajo, da bi vplivali na vašo realnost, s čimer bi se lahko sklicevali na našo prisotnost. Ni vam treba daleč po dokaze za to. Vsi vedo, da se mnogo slik in video posnetkov, ki bi bili preveč neovrgljivo verodostojni, enostavno ne da razviti. Poleg tega je edini dokaz o biološki prisotnosti ne-zemljanov ali ne-zemeljske tehnologije v rokah vaše vlade (ameriške; op.prev.) ali vlad, ki so pri tem z njo povezane. Če se vam zdi, da je to dvojni standard, je to res.