Maailmat

Zetat puhuvat miksi on Monia Harmaita, miksi Vihreät Miehet ovat vihreitä; miten on Liskomaisia Muukalaisia, muukalaisia Orionista, Rukoilijasirkkoja, Kissaihmisiä, Pohjanmiehiä, Plejadelaisia ja Siriuslaisia kohtaamassa Maailmojen Neuvostossa; onko Ihmisen Kaksoisolentoja asumassa keskuudessamme, miten Universumissa on laaja Kirjo Elämänmuotoja ja miten Koko Ja Muoto määräytyvät; kuvailevatko Veedat oikeaoppisesti joitakin niitä; ja onko jossainpäin Galaktinen Eläintarha. Zetat puhuvat mitkä, jos yksikään, näistä muukalaisista elämänmuodoista? antoivat Geneettisiä Lahjoituksia? Ihmisroduille?; miksi Amerikan Intiaani ja Australian Aborginaali ovat erityisiä; ja miten Kuukaupungit liittyvät tähän.

Zetat puhuvat mikä on lukuisten muukalaisryhmien Lopullinen Agenda; miten muukalaiset tulevat Ikivanhoista Kulttuureista; miksi on Sivistyneitä Muukalaisia ja miten he ja muut Muukalaiset Toimivat Kanssakäynnissä; minkälaisia muukalaisten Sosiaaliset Rakenteet ovat; onko heillä Rituaaleja tai nauttivatko he Musiikista; minkälaisia Seksuaalisia Variaatioita on; miksi monet muukalaiset tuntuvat vierailevan Kolmen Ryhmissä; miten Muukalaisten Nimet määräytyvät; onko Muinaisella Venuksella ollut koskaan elämää; onko täällä maan päällä olemassa Tähtikieli, mistä M.I.B:t tulevat; ovatko Tontut avaruudesta kotoisin; onko Bigfoot olemassa ja onko sillä tai Delfiineillä sielua; ovatko legendat Vampyyreista ja Mothman:ista totta; ja miten maapallolla on Maanalaista Elämää. Zetat puhuvat monista Zeta Tyypeistä ja Zeta Tiedosta; minkälainen Aikainen Zeta oli; mikä muodostaa Zeta Ateriat; miten heillä on koti Gobin Autiomaassa ja he asuvat Mars:issa; ja mistäpäin Zeta Reticulin tähdistöä he tulevat. Zetat puhuvat Minkälaisia ovat Zeta Koulut, mitä Zetat tekevät Viihtyäkseen; ja onko heillä Kirjallisuutta, ovatko Zetat Uskossa, antavatko he Zeta Rooleja sukupuolen mukaan; ja ovatko Zetat Liskojen Hallinnan Alla tai taipuvaisia Määräileväisyyteen tai Tunteettomuuteen.

Zetat puhuvat monista myyteistä jotka ympäröivät vierailijoitamme Kahdenneltatoista Planeetalta; onko heillä Pitkä Ikä ja olivatko he vallassa Ihmiskunnan Syntyvaiheessa; miten heidät usein luokiteltiin Muinaisiksi Jumaliksi ja ovatko he kiinnostuneet Valloittamisesta; miten nämä vierailijat rakensivat Mars:in Rakennelmat kuten Tetrahedriset Kristallit mutta tuhosivat entisen Elämän Mars:sissa; miten nämä vierailijat? rakensivat? Suuret Pyramidit; miten Kiinalaiset Pyramidit liittyvät tähän; Australialaisten Muinaisjäänteiden alkuperä; miksi nämä vierailijat usein Kääntyivät Maan Tapoihin, miten näillä vierailijoilla oli vaikutus muinaisiin Mayojen Ja Inkojen sivilisaatioihin ja Dogon Heimoon; ja minkälaisen Vuoristoratakyydin Kahdennentoista Planeetan asukkaat kokevat siirtymän aikana.